Derneğimizin İlk ELO Turnuvasına Yoğun İlgi

Derneğimizin ilk ELO Turnuvası yalnızca ELO lu sporculara açık olmak üzere, dernek merkezimizde yapılacak. 10-11 Eylül Tarihlerinde 1.AROMA ELO TURNUVASI adı ile adından da anlaşılacağı üzere, Aroma sponsorluğunda Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı bünyesinde yapılacak turnuvamıza yoğun ilgi var. 64 Sporculuk kontenjanımız doldu. Türkiye’nin hemen her ilinden lisanslı veya yerleşik sporcuların da ilgisi olan turnuvamızın kaliteli geçeceğini umuyoruz.

ELO Turnuvasını ELO su olmayanlara kapamamızın sebebi, bilmeden, uyarılmadan henüz satranç sporunda biraz ustalaşmadan girdikleri ELO turnuvasında düşük ELO çıkarmış olan sporculara, eğer çalışıyorlarsa ve UKD leri ELO larının boyunu çok aştıysa, ELO yükseltme fırsatı vermekti. Bu yüzden ELO su çıkmamış sporcu ve veliler bize gönül koymasınlar. Bu turnuvayı onlara kapatmamızın sebebi, onlar da henüz düşük ELO çıkaracak güçteyseler bir kaç kez daha düşünsünler diyeydi. Bundan sonraki turnuvalara ELO su olmayanları da dahil edeceğiz. Her ay bir ELO turnuvası planlıyoruz. Şartlar ne gösterir bilmiyoruz. Umarız herkes mutlu ayrılır. Katılan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar.