Umut Yüksel

26.12.1975 İstanbul Doğumlu. İktisat Fakültesi ve Emlak Yönetimi mezunu. Evli,12 ve 10 yaşında iki kız çocuğu annesi. Meslek hayatı, 1995-2004 yılları arasında Bankacılık ve sonrasında Emlak sektöründe devam etmektedir. Kişisel Gelişim alanında birçok belgeye sahip olup meslek hayatı içerisinde eğitimler vermiştir. Almış olduğu Masal ve Hikaye Anlatıcılığı eğitimi ile çocukların gelişimi ile ilgili olan her alanda etkili iletişimi ve farkındalığı yaratarak çocuklarla daha sağlıklı iletişimde kalabilmek en büyük amacıdır.

Uzun yıllardır devlet okullarında, gerek kendi kızlarına gerekse de ORKA’nın bütün öğrencilerine satranç sporunu öğreten ve büyük katkı sağlayan  Naci ELMALI’nın kurucusu olduğu Satranç Dostları Derneği’nde çocuklar adına çok güzel işler başaracağına inanarak dernek içerisinde görev almaktadır.